U ponedjeljak 26. veljače, u 22:30h: 200.-ta emisija kršćanskog rocka na HKR-u!

Kad je čuo jednu od zadnjih emisijâ kršćanskog rocka, ovako napisa jedan meni drag čovjek, čiji rad inače jako cijenim. Bio je iskren i rekao je ono što osjeća i misli; zato ga poštujem još više. Nije mu se bilo svidjelo ono moje govorenje o križu; zato je u zadnjoj rečenici napisao: Anto, ti bi treb’o radit’ svoj pos’o!

A što bi to zapravo bio moj pos’o?!

Od ulaska u samostan, tome me uče moja starija subraća; te nemoj ovo, nemoj ono; te još si ti zelen, još nisi sazrio… Najprije su mi to govorili dok sam bio student, pa onda k’o mladom svećeniku; a i danas kad evo već prolazi 28 godina od moga ređenja za svećenika – i danas bi me rado stavili preda se, i s prijetećim prstom bi me rado poučavali – što smijem, a što ne smijem! Ja svakoga puštam, neka radi po svome. A toliki ih je broj koji bi meni rado odredili, duljinu moga koraka.

Evo već 10.-tu godinu radim ovaj posao. Noćas ide slavljenička 200.-ta emisija kršćanskog rocka na HKR-u.

Zahvalan sam, dakako, ravnatelju HKR-a, g. Zvonimiru Anciću, i posebno glazbenom uredniku Slavku Nediću koji su mi dali prostora da ponedjeljkom uvečer ide jedna ovakva emisija, kakvu nema nijedna druga radio postaja u Hrvatskoj, a ni šire.

Zahvalan sam i Tebi, koji svakog ponedjeljka navečer odvrneš radio do kraja!

I na kraju, zahvalan sam našoj Nebeskoj Majci Mariji i dragom Bogu, koji je stvorio rock glazbu – čvrstu i snažnu, i koji je sve pjesme kršćanskog rocka blagoslovio svojom prisutnošću! Zato nam one i jesu tako blize i bliske.

Obećavam, da ću se i nadalje trudit’, i nadolazeće emisije kršćanskog rocka – učinit’ ih svima nama još bliskijima! Obećajem da hoću, s Božjom pomoći!

Potičem Te da u nadolazećoj (hladnoj) noći odvojiš malo vremena od 22:30h pa do ponoći.

Poslušaj emisiju na YouTube kanalu:

200.-ta emisija Oni rokaju za Gospodina 

Pregledajte ostale emisije

Scroll to Top