Studijski albumi

Povežite se s Gospodinom kroz kršćanski rock

1990. Demo [izgubljeno]

Godine 1990. godine, brat Jadranko i ja osmislili smo prvi projekt kršćanskoga rocka u Hrvatskoj. Naš san je postao stvarnost.

1991. Glasnici nade

Nas dva brata odrasli smo uz rock glazbu i naša ideja je bila takvu glazbu obući u ljepšu haljinu. A ta ljepša haljina bila je poruka ljubavi i mira koja je trebala zamijeniti poruku nasilja i uništavanja.

1992. Dođi Kraljevstvo Tvoje

Zašto ne svirati tako žestoko i pjevati o Isusu Kristu? Mi smo željeli upravo TO, svjedočiti vjeru preko glazbe… tako je bilo u samom početku, tako je i danas.

1997. Istina

U kršćanskom rocku vidim način na koji možemo Crkvi vratiti one mlade koji su otišli od nje. Ja trebam izaći prema tim ljudima. Ova glazba treba biti ‘udica’ na koju će se oni zakačiti. Ona mreža o kojoj Isus govori – bacite mrežu, budite ribari ljudi.

2003. Bili jednom ratnici

Dvojbe o tome mogu li vjera i ta vrsta glazbe zajedno nisam imao nikada. Glasnici nade su prepoznali trenutak i kako reagirati na njega i radimo to već 25 godina.

2010. Dominik o.k.

Glazba je dar od Boga. Ono lijepo što nam je dao Bog. Što radimo s njim, to je već druga stvar. Bog nam je dao i naša lijepa tijela, a što radimo s njima to je već drugo pitanje. Ja i brat smo željeli poslati takvu poruku – glazba je nešto sveto i može biti iskorištena za širenje Kraljevstva nebeskog.

Scroll to Top