James Christian – 208. emisija ‘Oni rokaju za Gospodina’ ; HKR, ponedjeljak u 22:30h

U ono vrijeme: Reče Isus:

„Ja sam pastir dobri. Pastir dobri život svoj polaže za ovce. Najamnik – koji nije pastir i nije vlasnik ovaca – kad vidi vuka gdje dolazi, ostavlja ovce i bježi, a vuk ih grabi i razgoni: najamnik je i nije mu do ovaca. Ja sam pastir dobri i poznajem svoje i mene poznaju moje, kao što mene poznaje Otac i ja poznajem Oca i život svoj polažem za ovce. Imam i drugih ovaca, koje nisu iz ovog ovčinjaka. I njih treba da dovedem i glas će moj čuti i bit će jedno stado, jedan pastir. Zbog toga me i ljubi Otac što polažem život svoj da ga opet uzmem. Nitko mi ga ne oduzima, nego ja ga sam od sebe polažem. Vlast imam položiti ga, vlast imam opet uzeti ga.

Tu zapovijed primih od Oca svoga.“  (Iv 10,11-18)

Jedno mi nikad neće bit’ jasno, a to je: zašto bi mišljenje nekog pjevača, nogometaša, glumca… – o bilo čemu, bilo uopće relevantno?! Ne razumijem; je li to oni kao imaju neki uvid u ‘tajne svemira’, u ‘nepogrješivo mišljenje’ o svemu?! – pa sad to od njih treba svakako doznat’!

Moja kršćanska vjera i jučerašnja 4. vazmena nedjelja, nedjelja „Dobrog Pastira“, potiču me da Ti u ovoj nadolazećoj noći govorim o Pastiru dobrom, i o miru – na koji nas on kao „Dobri Pastir“ poziva.

U goste sam pozvao dobrog kršćanina / katolika, koji stigne uz rad u svom matičnom bendu, uradit’ nešto i za svoju (i za moju) dušu. A u toj njegovoj duši, čut ćeš (noćas od 22.30 do ponoći) da ima toliko mjesta i za vjeru, ufanje i ljubav. To troje, kako kaže sv. Pavao; a najveća od njih jest ljubav. O tome će nam u nadolazećoj noći od ponedjeljka pričat’ James Christian, čiji ćemo najnoviji album „Craving“ zajedno preslušat’.

Zato, gdje god da budeš u to vrijeme, čvrsto me uzmi za ruku! Povest ću Te u još jednu emisiju kršćanskog rocka – 208. po redu.

Sve što trebaš učinit’, jest kliknuti na ovaj link – direktno na stranicu youtuba:

Pregledajte ostale emisije

Scroll to Top