…211. emisija kršćanskog rocka odiše Rimo-Katolički… za Gospodina rokaju ‘Cradle Catholic’ – noćas ustajem protiv Sotone i sotonske ‘crne mise’

U ono vrijeme: Isus podiže oči k nebu i pomoli se:

„Oče sveti, sačuvaj ih u svom imenu koje si mi dao: da budu jedno kao i mi. Dok sam ja bio s njima, ja sam ih čuvao u tvom imenu, njih koje si mi dao; i štitio ih, te nijedan od njih ne propade osim sina propasti, da se Pismo ispuni. A sada k tebi idem i ovo govorim u svijetu da imaju puninu moje radosti u sebi. Ja sam im predao tvoju riječ, a svijet ih zamrzi jer nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta.

Ne molim te da ih uzmeš sa svijeta, nego da ih očuvaš od Zloga. Oni nisu od svijeta kao što ni ja nisam od svijeta. Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina. Kao što ti mene posla u svijet, tako i ja poslah njih u svijet. I za njih posvećujem samog sebe da i oni budu posvećeni u istini.“

[Iv 17, 11b-19 ] 

… Od pljuvanja i gaženja Biblije i križa, od nošenja križa naopačke, sve do raznoraznih seksualno nedoličnih radnji, „crna misa“ je od samih početaka zamišljena kao izrugivanje svete mise u Rimokatoličkoj crkvi.

Mokraća je često korištena kao zamjena za svetu vodu ili za vino; na oltaru su zapaljene crne svijeće, a misa bi se obavljala u crnim ili krvavo crvenim plaštevima, s magijskim simbolima i kozjom glavom kao znakom za Baphometa.

– Magijsko značenje „crnih misâ“ temelji se na vjerovanju da sveta misa u Rimokatoličkoj crkvi uključuje čudo pretvorbe, kad se po riječima molitve koju izgovara svećenik – kruh i vino pretvaraju u Presveto Tijelo i Krv našega Spasitelja Isusa Krista.

Logika je dakle jednostavna, tako misle sotonisti: ako svećenik može učinit’ ovo čudo u slavlju svete mise, zašto onda i sotonski svećenik ne bi mogao ostvarit’ sličan nadnaravni čin u „crnoj misi“ – naravno samo s drugim predznakom: klanjajući se Sotoni!

ova noćašnja emisija kršćanskog rocka, uvjeren sam, neće bit’ za svačije uho. – U njoj ću na što vjerniji način, kušat’ protumačit’ svu propast i zlo, koje je skriveno u slavljima „crne mise“, od koje neka nas dragi Bog očuva i oslobodi.
Kao vjernici trebamo znati, protiv čega nam se boriti!

Kao vjernici trebamo znati i gdje najčešće završavaju sve one posvećene hostije koje se kradu po crkvama, ili ih osobe koje dolaze na pričest – nedostojno, umjesto u usta stavljaju u džep, a onda ih obeščašćuju na slavljima „crnih misâ“, ili ih prodaju na crnom tržištu za skupe novce.

Tako tijelo Kristovo i opet biva popljuvano i osramoćeno, često i našom svećeničkom ne-pažnjom.

Nikad nemojmo zaboravit’, da svi oni koji dolaze u crkvu, i koji pristupaju Svetoj Pričesti – ne čine to uvijek s dobrim namjerama.

U ovoj noći ja podižem svoj glas protiv ovakve vrsti bogohuljenja; vrištim glasno protiv blaćenja i omalovažavanja svega onoga što nam je naš Učitelj Isus ostavio u slavlju Presvete Euharistije!

U tome će mi posebno pomoći kršćanski momci iz metal benda „Cradle Cahtolic“.

Zato, odvrni svoje zvučnike, nek' se čuje moćni zvuk njihovih gitara, 
nek' se čuju riječi kršćanske; nek' Tvojim prostorom – tamo gdje živiš, 
nek' se čuje glas pokojnog i dragog nam svetog pape Ivana Pavla II. 
- Vjerujem da ćeš ga prepoznat' u buci gitara i žestokog udarca 
bubnja katoličkog metal benda „Cradle Catholic“.  

A Ti, sve što trebaš učinit’, jest – klikni na ovaj link ispod

Dobri Bog Te blagoslovio!

pozdravlja p. anto

Pregledajte ostale emisije

Scroll to Top